Monday, July 21, 2014

At this hour

Ni dah pkl 1230pm.
Baru lepas makan nasi arab dgn kambing. Lagi.
Hoho!
Ntah kenapa yg lapar sgt.
Risauuu

Friday, July 18, 2014

sekarang

sekarang ni kalau nak tulis pape pun susah.
takut orang salah paham.
takut tetibe orang baca.
walaupun tak tau sape bace.
HAHAHAHA

arini ati mcm kosong.
kosong kosong kosong.
ada benda nak kene buat and banyak benda nak kene fikir.
tapi takpe lah. fikir nanti lah.

this year mcm tak ada mood nak beraya sangat.
tak tau kenapa.
tak beli baju raya. ada beli kain je la aritu. xde pun nak berjovian this year.
sebab memikirkan baju last year pn pakai 2 3 kali je.
so mcm taknak membazir.
gitu kekdahnya.
beli baju untuk anak, itu wajib.
pastu tu jelah.
duit raya pun tak tukar lagi.
sebab duit asyik abis. tak call lagi orang bank mintak reserve.
sebab tak ada mood lagi..

huwaaaaaaa
i wanna cry now.

Wednesday, July 2, 2014

dah pindah!

Alhamdulillah dah pindah new office.
dah jatuh tahap wajib pindah sebab orang dah ramai kat office.
office lama pulak kecik. sempit.
so kene lah pindah.
diharap bila dah selesa sikit ni, semua akan jadi lebih baik.
InshaAllah.
amin kan ok?
macam tak sangka pun ya.
tapi ape pun, dengan kuasaNya jugak kan.

saya tahu, abah umi family pun bangga bila kita dah berkembang sikit macam ni.
semoga kita semua terus maju.
to partners, i syg u! hahahaahaha
kita sama-sama belajar dan usaha untuk terus maju ok?

pasal rumah pun sama,
dah ansur barang sikit-sikit.
eh kitaorg mmg ansur-ansur ikut budget.
no need to rush.
sbb banyak nak pakai duit sekarang ni.
duit pun limited. kalau salah budget, nganga je la nanti jawabnya.
lagi-lagi tengah pindah-pindah office ni lagi.
banyak sangat pakai duit.
walaupun office dgn rumah tak sama fund dia.
tapi ala-ala la. LOL

but overall, I'm happy.
we are happy.

Syukur Alhamdulillah.



 

Friday, June 20, 2014

harap rajin sampai bila-bila

sekarang dah pg gym balik.
ho ho ho!
aim nak burn at least 400cal. sebenanya nak lebih. tapi masa tak mengizinkan.
pegi pun kejap je.
dalam half and hour. tak pun sejam.
dah ada anak, so tak boleh nak lama2..
cukup lah sekadar bersukan.
lain2 sambung kat rumah.
kat sana pakai treadmill and angkat2 ape patut.
yg kaki semua kat rumah.

kenelah sedar diri.
dah ternak lemak lama sangat dah.
sampai ade byk kat keliling pinggang and i cant take it anymore.