Tuesday, April 8, 2014

Neverfull MM

saya mmg suka bag ni dah lama.
like forever lot suka this tote.
pastu selalu ckp nak jadikan bag ni jadi baby bag.
but my baby not so baby anymore.
hahahahhaa
tp suka jugak neverfull ni.
so kene beli tak?
nak teruskan beli boleh?

Wednesday, April 2, 2014

kadang-kadang

ada benda yang kau tak boleh nak suarakan.
so,
diam je lah.

percayalah.
kau tak rugi apa.

Monday, March 31, 2014

pejam mata kuat-kuat!

pastu beli handbag baru.

Friday, March 28, 2014

balik kampung

rasanya this year kami tak balik kampung lagi.
fuhhhh
dah nak bulan 4 kot.
tapi husband busy pegi balik job.
this time macam sempat je nak balik, so wajib balik.
kadang kesian kat Sophie.
takut dia tak kenal nenek dengan atuk dia.
sebab jarang sangat jumpa.
of coz saya rasa bersalah. tapi apa dayaku.
tokmum dgn babah dia dah manja sangat dah.
nenek dengan atuk?
jarang sangat jumpa. ntah ingat ntah tak.
takut dia nangis je bila jmpa.
haku yg cuak nanti.

semoga dipermudahkan ya!